In 2005 hebben wij ons in de Javastraat gevestigd onder de naam Budget Computers. Ons idee was om goede betaalbare laptops/computers en randapparatuur aan te bieden, zowel nieuwe als gebruikte. Daarnaast repareerden wij ook laptops/computers.

Al snel hadden we een grote klantenkring opgebouwd. De klanten vertrouwden ons en lieten graag hun apparatuur bij ons achter.In 2011 moest Budget Computers helaas haar deuren sluiten mede door de economische crisis maar achter de schermen werd er hard gewerkt aan een come back en dat is nu ook gebeurt. PC Professional is de nieuwe naam. Nog steeds in de Javastraat en met hetzelfde personeel. 

We zijn persoonlijk in onze benadering naar de klanten toe maar ook professioneel. Doordat we een erkend leerbedrijf zijn voor studenten blijft onze kennis over de laatste veranderingen bij en dit is onze kracht.

Nergens wordt er zo veel tijd voor u genomen bij een aankoop en wordt u zo snel geholpen bij het oplossen van vragen en/of problemen, als bij ons. Wij beschikken over een eigen en zeer vakkundige technische dienst.

Onze adresgegevens 

Javastraat 95
1094 HC Amsterdam

Openingstijden winkel
Ma 13:00 - 18:00
Di/Vrij 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Telefoon: 020-7530326
top