PC hulp aan huis: De voordelen!

Het komt vaak voor dat mensen zelf PC problemen niet kunnen of willen oplossen. Misschien is uw kennis over computers niet voldoende, of heeft u hier helemaal geen tijd voor. Het inschakelen van PC hulp is dan vaak de oplossing. Het probleem kan dan vakkundig en snel worden opgelost terwijl u geniet van een kop koffie. U maakt een afspraak voor wanneer het u uitkomt en een PC expert komt op de afgesproken tijd bij u thuis.

 

Langsbrengen bij een PC zaak?

Veel PC zaken leveren ook PC hulp diensten voor hun klanten. Als u hiervan gebruik maakt zult u de PC zelf moeten losmaken en wegbrengen. Het loshalen en na de reparatie weer vastmaken van de PC kan al voor problemen zorgen. U weet niet meer waar de kabels in horen en het kost u tijd en moeite om dit uit te vogelen. Bij een PC zaak is het de bedoeling, dat u de PC zelf aflevert en weer ophaalt. Dit kost u ook weer tijd en moeite. Daarnaast is de reparatietijd vaak erg lang. In de tussentijd zit u zonder een PC.

 

Korte wachttijden

Het maken van een PC hulp afspraak kan doorgaans binnen één dag. U hoeft dus niet weken of maanden te wachten voordat u wordt geholpen. Bel ons direct op 020-7530326


top